Tuesday, June 16, 2009

shock!!! sad!! & some joke..



something happen jadi kat megaduct arinih...aduhh..memang wat aku shock,hilang fokus,kering darah,ape lagi...huhuuh..all bad thing la...
Nk di jadikan cerita... Air cond kat depan meja aku ni rosak..air kejer keluar jer..so Mr T ni nk repair la aircond tu...dr pagi td dia duk buat natang tu...aku mmg x sedap hati dah td sbb tangga tu mcm da rosak bengkok. xper la..dia pun dah tukar tangga lain...hoho..tangga yg tu pun bengong2 jugak..bengkok...
aku dengan fokus nyer wat cadcam ni..tetibe kedebumm....aku menjerit rr ohh noo..Mr T jatuh...sian beb..x leh nk bayang rr time tu..terperosok tp almari dpn meja aku...siap bleeding lagi kat perut...adoiiii..mcm2...mmg sedih rr...Mr T tu dia agak kurang upaya la sbb kaki nyer pendek sebelah..sian....aku mmg sedih rr..siap kuar airmata a....sob sob.....
tgh duk cold down kan diri tetibe abg suhaimi dtg mintak tlg

" tolong...ade sorang lagi terputus jari kat kilang...cpat amik kete"

ohh nooo...sejuk tgn aku dengar..gegas rr lari pi kilang..menitik2 darah...owhh mmg x dpt nk bayangkan...in 15 min 2 bad kes jadi....mcm2 rr..hura2 dibuatnyer..

sedih takut lawak mcm2 ade...yg mmg x leh trima kenyataan mr lim siap pi kutuk si jatuh tangga tu...aku ngan ms lim gelak mcm nk mati...slumber hidup jer..kuat lak tu...mmg x leh nk benti gelak..adoiii...

skg ni aku rase letih sgt..maybe sbb terkejut ngan terlebih gelak kut....adoiii...lemah x bermaya rase......



cheer =)

1 comment:

padelito said...

oooo..ngerinye...