Tuesday, December 27, 2011

hannah meet sis nuull




weken yg lepas kami berjumpa di the garden midvalley.tak plan pun sebenarnyer...tetibe jer tersetting time nk hangout.sis nurul x pernah lagi jumpe my little hannah yg bum bum ni...so molek la sgt...lagipun umh si sis nurul ni mmg dekat.why not kan..setahun x jumpe pulak lagipun.best la...walopun sebentar hanya...mmg x puas nk borak..masing2 dok layan si hannah bam bam ni ha.....si hannah pun suke main ngan sis nurul ni.tak pe..mebi next time jumpe lagi bile free2.....sis nurul ni mmg da mcm adik saye sendiri...




hannah pose ngan sis nurul

pandang mane tu syg!


before pulang......

ewahhhh!



itu saje lah corak coret saye buat kli ini...bosan sebenarnyer..mcm dah x de citer lain kan..hahahha.....
buat my lovely sis.....kuatkan hati....study hard taw! 

love , didie xoxo :)

1 comment:

.nurul husna bt md haris. said...

k.dd ! terimakasih luangkan masa jmpaa nurul .. thats right ! nurul WAJIB kuatkan hatii. study hard paling penting. hehehee. ~ nxtime jumpaa lagii. hannah bambammm ! gerammmm !! :')